Samarbeid med oss

Kontakt oss for en uforpliktende prat om hvilke muligheter som finnes for din eiendom.

I Sequoia er vi alltid på jakt etter nye eiendommer for videre utvikling. Om du har en eiendom du vurderer å selge, inviterer vi deg til å utforske hvordan et samarbeid med oss ikke bare kan synliggjøre verdien for deg som grunneier, men også bidra positivt til lokalsamfunnet.
Vårt team har sterk gjennomføringsevne og gode referanser. Ta kontakt om du er interessert i å samarbeide med en fremtidsrettet boligutvikler.

Hvorfor selge til oss?

Maksimer verdien av din eiendom

Ved å selge til oss som erfaren utvikler har du mulighet til å oppnå en høyere salgspris enn hva du kanskje ville fått i det ordinære markedet. Vi går mange runder for å optimalisere potensialet i hvert enkelt prosjekt, og dette reflekteres i våre tilbud.

Fleksibilitet for dine behov:

Vi tilpasser kjøpsbetingelsene for å møte dine unike behov. Enten det er behov for å bo på eiendommen en stund etter salget, eller andre betingelser som er viktige for deg, er vi åpne for å finne løsninger som fungerer for begge parter.

Erfarne og trygge partnere:

Vi verdsetter åpenhet og integritet i alt vi gjør, og vi sikrer at hele salgsprosessen blir håndtert med høyeste grad av profesjonalitet.

Reduser salgsrelaterte bekymringer

Å overlate utvikling til en profesjonell aktør kan være med på å lette hverdagen, og optimere utviklingen av eiendommen. Vi håndterer prosessen profesjonelt og effektivt, slik at du slipper å bekymre deg.

Effektiv og enkel salgsprosess:

Vi forstår verdien av din tid. Derfor streber vi etter en effektiv og problemfri salgsprosess, som gir deg muligheten til å fullføre salget uten unødvendig ventetid eller komplikasjoner.

Bidra positivt til lokalsamfunnet:

Ved å selge til oss blir ditt prosjekt en del av et større utviklingsprosjekt som kan berike lokalsamfunnet. Våre prosjekter fokuserer på å skape attraktive og bærekraftige miljøer som gagner hele området.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale – vi ser frem til å diskutere hvilke løsninger som finnes for din eiendom!

Ulf Ø. Lund

Investeringer