Om Sequoia

Sequoia ble stiftet i 2013 og har hovedfokus på konvertering av ubrukt areal i eksisterende bygningsmasse til boliger, primært i Osloregionen. Vår kjernekompetanse ligger i å ta areal hele veien fra ubrukt og uregulert, til ferdigstilte boliger etter nyeste tekniske forskrift. En Sequoia-bolig kjennetegnes av høy bokvalitet, med et lavere klimaavtrykk enn andre nyproduserte boliger. Vi utvikler også tomteområder for fremtidig boligbebyggelse, og har for tiden prosjekter pågående i Oslo, Asker, Ålesund og Bergen.

Vi har et tverrfaglig team med bred erfaring fra investering, utvikling, prosjektledelse, arkitektur, bærekraft, bygging og salg. Vår ambisjon er å være kompetanseledende på konvertering av areal i eksisterende bebyggelse til fremtidsrettet bruk.

Teamet i Sequoia x

Knut Olav Klokk

Daglig leder 416 42 880 / knut@sequoia.no

Knut er utdannet siviløkonom med en Bachelor fra Harvard University samt en Mastergrad fra Oxford University. Etter fullført skolegang jobbet han tre år for McKinsey & Company som Junior Associate og Associate for deres kontorer i Oslo og Amsterdam.

Fra 2010-13 jobbet Knut Olav i Swedbank First Securities, først som eiendomsanalytiker, deretter som sjef for eiendom på Corporate Finance avdelingen. Siden 2013 har Knut Olav jobbet fulltid i Sequoia.

Ulf Øyvind Lund

Investeringer / Prosjektutvikling 957 59 484 / ulf@sequoia.no

Ulf Øyvind er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i København har 13 års erfaring innen finans og eiendom. Han har vært ansatt i North Bridge Capital Partners (London), Pangea Property Partners, First Securities (Corporate Finance) og siste 5 år som Utviklingssjef i NCC Property Development. 

Foruten å ha vært rådgiver på en rekke transaksjoner har han jobbet med en rekke nærings- og boligprosjekter i Norge og i utlandet, både med analyse, investering, utvikling og salg.

Per Elling Sylte

Prosjektutvikling 952 18 008 / per@sequoia.no

Per Elling er utdannet eiendomsmegler med en MBA i strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole. I perioden som eiendomsmegler har han jobbet for flere større eiendomsutviklere og har bred kompetanse innen faget. Per Elling er også en av de ansatte som kjøpte opp og restrukturerte eiendomsmeglerkjeden Notar under finanskrisen. Han har stor markedskunnskap og er tett på markedet, noe som er viktig for at vi skal bygge leiligheter som treffer etterspørselen. Per Elling er også ekspert på Boligjakten på TV3.

Frida Nilsen

Arkitektur 986 31 717 / frida@sequoia.no

Frida har bachelor fra AHO, og med stor lidenskap og interesse for eiendomsutvikling jobber hun for oss i Sequoia samtidig som hun tar fag mot master. Frida jobber tett sammen med vår markedsansvarlig, Per Elling, samt faste seniorarkitekter med bred erfaring innen loftsutbygging. Seniorarkitektene følger prosjektene sammen med Frida, til endelig ferdigstillelse.

Dorte Narum

Arkitektpraktikant 477 15 766 / dorte@sequoia.no

Dorte har bachelor i arkitektur fra NTNU, og jobber i Sequoia samtidig som hun studerer foto ved Bilder Nordic. Gjennom arkitektstudiet har hun fått en stor lidenskap for særlig byutvikling og bærekraftig arkitektur, som hun får jobbe med og utvikle i Sequoia.

Sara Græsli

Bygningsingeniør 922 72 722 / sara@sequoia.no

Sara er bygningsingeniør fra NTNU med stor interesse for by- og samfunnsutvikling, og jobber for Sequoia for å skaffe praktisk erfaring mens hun  fullfører sin master i bærekraftig arkitektur. Sara har ansvaret for at våre prosjekter leveres med et lavest mulig karbonavtrykk.

Andreas Mjelde

Forretningsutvikling 462 40 184 / andreas@sequoia.no

Andreas jobbet som prosjektleder i McKinsey i 2006-2010. Etter dette tok han en MBA på Harvard Business School. Har tidligere en master fra Norges Handelshøyskole. Fra 2012-2019 var han gründer og adm. direktør i Linio, som i dag er en av de store aktørene innenfor netthandel i Sør-Amerika med 1300 ansatte.

Johan Håkon Innvik

Økonomi 971 34 026 / johan@sequoia.no

Johan er utdannet økonom fra Handelshøyskolen BI. I tiden etter studiene jobbet han hovedsakelig innen finans, der han har erfaring med salg og rådgivning innenfor blant annet eiendom, aksje- og lånemarkedet. Siden 2015 har han hovedsakelig jobbet med eiendom i Oslo og i Sequoia har han ansvar for økonomien.

Vil du jobbe med oss? x

Vi er et selskap i sterk vekst og har stadig behov for dyktige mennesker som kan bidra til å nå våre mål. Vi er trygge på at vi kan tilby motiverte kandidater en spennende og utviklende arbeidsplass.

Se ledige stillinger her

    Kontakt oss

    Vennligst fyll inn navn.