Om Sequoia

I Sequoia har vi et tverrfaglig team med bred erfaring fra investering, utvikling, prosjektledelse, arkitektur, bygging og salg. Vårt primære fokus er på Stor-Oslo, men vi har også enkeltprosjekter ellers i Norge.

0

Planlagte leiligheter

0

kvm under utvikling

0

År med samlet eiendomserfaring

Teamet i Sequoia x

Knut O. Klokk

Daglig leder 416 42 880 / knut@sequoia.no

Knut er utdannet siviløkonom med en Bachelor fra Harvard University samt en Mastergrad fra Oxford University. Etter fullført skolegang har han jobbet som konsulent i McKinseys kontorer i Oslo og Amsterdam, deretter med eiendom i First Securities/Swedbank.

Ulf Ø. Lund

Investeringer 957 59 484 / ulf@sequoia.no

Ulf Øyvind er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i København har 13 års erfaring innen finans og eiendom. Han har jobbet i North Bridge Capital Partners (London), Pangea Property Partners, First Securities (Corporate Finance) og siste 5 år som Utviklingssjef i NCC Property Development.

Andreas Mjelde

Forretningsutvikling andreas@sequoia.no

Andreas jobbet som prosjektleder i McKinsey i 2006-2010. Etter dette tok han en MBA på Harvard Business School. Har tidligere en master fra Norges Handelshøyskole. Fra 2012-2019 var han gründer og adm. direktør i Linio, som i dag er en av de store aktørene innenfor netthandel i Sør-Amerika med 1300 ansatte.

Frida Nilsen

Prosjektering frida@sequoia.no

Frida har mastergrad i arkitektur fra Arkitektur- og designhøyskolen i Oslo (AHO), og med stor lidenskap og interesse for eiendomsutvikling har hun jobbet for oss i Sequoia i fire år. Frida jobber tett med eksterne seniorarkitekter, og har opparbeidet mye kunnskap. I tillegg er Frida bærekraftsansvarlig for å videreutvikle og forbedre vår bærekraftstrategi

Erik Harstad

Prosjektutvikling erik@sequoia.no

Erik har svennebrev i tømrerfaget og bachelor i bygg- og anleggsteknikk, med erfaring fra entreprenørsiden med ledelse av underentreprenører og rådgivere. Erik kommer inn i Sequoia med verdifull erfaring til prosjekteringsfasen for å sikre at vi skal finne de best mulig byggbare løsningene.

Simen H. Larsen

Analytiker simen@sequoia.no

Simen har en Bachelorgrad i finans fra Handelshøyskolen BI, samt en Mastergrad i eiendomsutvikling fra Norges miljø- og biovitenskapelig universitet (NMBU). Han jobber med markedsanalyse, investeringsanalyse og akkvisisjon.

Sander Knutsen

Intern sander.k@sequoia.no

Sander studerer til mastergrad i Informatikk: Digital Økonomi og Ledelse på Universitetet i Oslo (UiO). Ved siden av studiene jobber han med akkvisisjon i Sequoia. Til tross for det noe utradisjonelle utdanningsvalget synes han eiendom er kjempekult, og har erfaring med eiendomsinvestering på fritiden.

Johan H. Innvik

Økonomi johan@sequoia.no

Johan er utdannet økonom fra Handelshøyskolen BI. I tiden etter studiene jobbet han hovedsakelig innen finans, der han har erfaring med salg og rådgivning innenfor blant annet eiendom, aksje- og lånemarkedet. Siden 2015 har han hovedsakelig jobbet med eiendom i Oslo og i Sequoia har han ansvar for økonomien.

Magnus S. Wæhre

Analytiker magnus@sequoia.no

Magnus har nettopp fullført mastergrad i eiendom ved Norges miljø- og biovitenskapelig universitet (NMBU) der han har opparbeidet en god forståelse for eiendomsjuss og økonomi. Magnus jobber med markedsanalyse, investeringsanalyse og akkvisisjon.

Basse

Stella

Victor

Noodles

Vil du jobbe med oss? x

Vi er et selskap i sterk vekst og har stadig behov for dyktige mennesker som kan bidra til å nå våre mål. Vi er trygge på at vi kan tilby motiverte kandidater en spennende og utviklende arbeidsplass.

Se ledige stillinger her

    Kontakt oss

    Vennligst fyll inn navn.