Om Sequoia

I Sequoia har vi et tverrfaglig team med bred erfaring fra investering, utvikling, prosjektledelse, arkitektur, bygging og salg. Vårt primære fokus er på Stor-Oslo, men vi har også enkeltprosjekter ellers i Norge.

0

Planlagte leiligheter

0

kvm under utvikling

0

År med samlet eiendomserfaring

Teamet i Sequoia x

Knut O. Klokk

Daglig leder 416 42 880 / knut@sequoia.no

Knut er utdannet siviløkonom med en Bachelor fra Harvard University samt en Mastergrad fra Oxford University. Etter fullført skolegang har han jobbet som konsulent i McKinseys kontorer i Oslo og Amsterdam, deretter med eiendom i First Securities/Swedbank.

Ulf Ø. Lund

Investeringer 957 59 484 / ulf@sequoia.no

Ulf Øyvind er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i København har 13 års erfaring innen finans og eiendom. Han har jobbet i North Bridge Capital Partners (London), Pangea Property Partners, First Securities (Corporate Finance) og siste 5 år som Utviklingssjef i NCC Property Development.

Andreas Mjelde

Forretningsutvikling andreas@sequoia.no

Andreas jobbet som prosjektleder i McKinsey i 2006-2010. Etter dette tok han en MBA på Harvard Business School. Har tidligere en master fra Norges Handelshøyskole. Fra 2012-2019 var han gründer og adm. direktør i Linio, som i dag er en av de store aktørene innenfor netthandel i Sør-Amerika med 1300 ansatte.

Frida Nilsen

Prosjektering frida@sequoia.no

Frida har bachelor i arkitektur fra AHO og er snarlig ferdig med sin master. Hun har siden 2019 jobbet i Sequoia med stor lidenskap og interesse for eiendomsutvikling, samtidig med skolegang. Frida jobber tett med eksterne arkitektfirmaer, og følger mange av prosjektene våre fra start til slutt.

Erik Harstad

Prosjektutvikling erik@sequoia.no

Erik har svennebrev i tømrerfaget og bachelor i bygg- og anleggsteknikk, med erfaring fra entreprenørsiden med ledelse av underentreprenører og rådgivere. Erik kommer inn i Sequoia med verdifull erfaring til prosjekteringsfasen for å sikre at vi skal finne de best mulig byggbare løsningene.

Sondre Sanna

Prosjektutvikling sondre@sequoia.no

Sondre er utdannet bygningsingeniør fra OsloMet og med over 6 års erfaring fra Oslo kommune bidrar han med unik kompetanse fra offentlig forvaltning. Han har jobbet med komplekse problemstillinger innen plan- og bygningsloven som senioringeniør i byggesaksavdelingen hos Plan- og bygningsetaten. I tillegg har han opparbeidet seg viktig kompetanse som prosjektleder for tidligfase for utbygginger av skoler hos Utdanningsetaten.

Simen H. Larsen

Analytiker simen@sequoia.no

Simen har en Bachelorgrad i finans fra Handelshøyskolen BI, samt en Mastergrad i eiendomsutvikling fra Norges miljø- og biovitenskapelig universitet (NMBU). Han jobber med markedsanalyse, investeringsanalyse og akkvisisjon.

Sander Knutsen

Intern sander.k@sequoia.no

Sander studerer til mastergrad i Informatikk: Digital Økonomi og Ledelse på Universitetet i Oslo (UiO). Ved siden av studiene jobber han med akkvisisjon i Sequoia. Til tross for det noe utradisjonelle utdanningsvalget synes han eiendom er kjempekult, og har erfaring med eiendomsinvestering på fritiden.

Helene S. Karlsen

Arkitektpraktikant helene@sequoia.no

Helene har bachelor i arkitektur fra AHO og har et halvt år igjen på masterutdanningen. Hun har kursing i alt fra bygningsdetaljer til byutvikling og syns hele prosessen fra idé til fullføring er like interessant. Helene brenner for å lage god arkitektur som gir økt trivsel.

Johan H. Innvik

Økonomi johan@sequoia.no

Johan er utdannet økonom fra Handelshøyskolen BI. I tiden etter studiene jobbet han hovedsakelig innen finans, der han har erfaring med salg og rådgivning innenfor blant annet eiendom, aksje- og lånemarkedet. Siden 2015 har han hovedsakelig jobbet med eiendom i Oslo og i Sequoia har han ansvar for økonomien.

Vil du jobbe med oss? x

Vi er et selskap i sterk vekst og har stadig behov for dyktige mennesker som kan bidra til å nå våre mål. Vi er trygge på at vi kan tilby motiverte kandidater en spennende og utviklende arbeidsplass.

Se ledige stillinger her

    Kontakt oss

    Vennligst fyll inn navn.