Loftsutbygging

Utvikling av Oslos loft x

Sequoia har de siste årene etablert seg som en hovedaktør innen loftsutbygging i Oslo. Vi brenner for eiendom, og er stolte av jobben vi gjør og resultatene vi oppnår. Vi har etter hvert bygget ut mange, flotte råloft i byen vår.

Vår tilnærming er å være den beste og tryggeste partneren for de vi samarbeider med. Vi benytter et team som innehar svært mye kompetanse innenfor eldre bygningsmasse, og særlig innenfor loftsutvikling.

En utbygging kan gi tiltrengt kapitaltilskudd til sameie og borettslag, men også bidrag i form av vedlikehold, brannsikkerhet, reduserte felleskostnader, rydding i fellesarealer og mye mer. Ta kontakt med oss om du vil se hvordan utvikling av ditt loft kan føre til verdi- og trivselsøkning for beboerne.

Ofte stilte spørsmålx

Dette avhenger av grunnflate, takhøyde, og tilgjengelighet til trapper. Send oss adressen til bygget deres, så kan vi gjøre en rask vurdering, før vi eventuelt setter opp en befaring.

Dette er vanskelig å si uten befaring, i og med at det er mange variabler som spiller inn. Men vi kan gjøre et lite estimat om dere sender en forespørsel. Så kan vi eventuelt sette opp en befaring og komme med et tilbud, om loftet egner seg for utbygging.

Dette avhenger av størrelsen på loftet, men vanligvis 6-10 mnd.

Her velger styret litt selv, men vi forsøker å legge opp løpet slik at arbeidsmengden til styret blir minimal.

Fikk du ikke svar på spørsmålet ditt? Send oss en e-post ved å klikke her.

Har du eiendom med uforløst potensiale?