Jobb i Sequoia

Vil du jobbe med oss? x

Sequoia ble stiftet i 2013 og har hovedfokus på konvertering av ubrukt areal i eksisterende bygningsmasse til boliger, primært i Osloregionen. Vår kjernekompetanse ligger i å ta areal hele veien fra ubrukt og uregulert, til ferdigstilte boliger etter nyeste tekniske forskrift. En Sequoia-bolig kjennetegnes av høy bokvalitet, med et lavere klimaavtrykk enn andre nyproduserte boliger. Vi utvikler også tomteområder for fremtidig boligbebyggelse, og har for tiden prosjekter pågående i Oslo, Asker, Ålesund og Bergen.

Vi har et tverrfaglig team med bred erfaring fra investering, utvikling, prosjektledelse, arkitektur, bærekraft, bygging og salg. Vår ambisjon er å være kompetanseledende på konvertering av areal i eksisterende bebyggelse til fremtidsrettet bruk.

Ledig stilling – prosjektutvikler x

Arbeidsoppgaver

Prosjektutvikler har overordnet ansvar for, og skal planlegge, organisere og lede våre prosjekter. Stillingen innebærer prosjektledelse av hele prosessen fra et areal kjøpes, til overlevering av leiligheter til våre kunder. Det legges stor vekt på kvalitetsstyring og sikring av at Sequoia’s økonomiske og kvalitetsmessige mål nås i det enkelte prosjekt.

Prosjektutvikler har en viktig rolle, og skal sørge for effektiv og positiv samhandling med arkitekt, entreprenør, underentreprenører, prosjekterende ingeniører, egne medarbeidere, offentlige myndigheter, leverandører, og øvrige samarbeidsparter involvert i prosjektet. Bruk av digitale samhandlingsverktøy er sentralt i å optimalisere og forenkle arbeidsprosesser.

Prosjektutvikler vil videre ha ansvar for å implementere, forbedre og videreutvikle Sequoias bærekraftstiltak i prosjektene.

Ønskede kvalifikasjoner

Det viktigste for oss er at du har stor interesse og engasjement for utvikling av eiendom, og kan jobbe systematisk og effektivt med flere prosjekter samtidig. Vi ser primært etter deg med 2-3 års erfaring fra prosjektutvikling eller prosjektledelse innen eiendom, men nyutdannede med relevant kompetanse, og andre med relevant erfaring oppfordres også til å søke.

Personlige egenskaper

 • Har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, skriftlig og muntlig
 • Evner å prioritere riktig i en hektisk hverdag med mange samtidige prosesser
 • Er effektiv, strukturert og ryddig
 • Målrettet og resultatbevisst
 • Har høy arbeidskapasitet
 • Behersker digitale verktøy godt

Vi tilbyr

 • Å bli del av et ungt og dynamisk team med sterkt engasjement for eiendomsutvikling
 • Å jobbe med spennende utviklingsprosjekter i Oslo-regionen
 • En viktig rolle i et selskap som satser på personlig og faglig utvikling
 • Korte beslutningslinjer og flat struktur
 • Muligheten til selv å bidra til en mer bærekraftig eiendomsbransje
 • Konkurransedyktige betingelser

 

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen over, ta kontakt med oss for en prat om det som kan bli ditt neste store skritt i karrieren!

Kontakt Knut på 416 42 880 / knut@sequoia.no eller send søknad her:

Søk her

Passer ikke beskrivelsen over deg? Du er også velkommen til å sende inn en åpen søknad til oss.

Vi er et selskap i sterk vekst og har stadig behov for dyktige mennesker som kan bidra til å nå våre mål. Vi er trygge på at vi kan tilby motiverte kandidater en spennende og utviklende arbeidsplass.

Send åpen søknad