Grønt i Høyden

Grønt i Høyden x

Vi ser på eksisterende areal og bebyggelse for å utnytte den mer effektivt enn i dag. Hvorfor bygge nytt, når man kan gjøre det som eksisterer i dag, bedre?

På toppen av bygninger ligger uante muligheter for å skape små takparker, med grøntarealer og fellesarealer som er til glede for beboerne, og som samtidig tar hånd om mange viktige miljøaspekter.

Last ned presentasjon

Fordeler med å utnytte taket x

Byens beste utsikt

Mange bygg i Oslo har fantastisk utsikt fra taket som ikke mange er klar over. Her kan man nyte solen fra morgen til kveld, og få glede av den beste utsikten bygget har å by på.


Fellesområder

Den beste delen av bygget ditt står i dag ubrukt. Hvorfor ikke etablere terrasser og felles sittegrupper, til felles utnyttelse og glede for beboerne?


Bli takbonde

Taket byr på mange rekreasjonsmuligheter – hva med å plante dine egne urter, og servere persille, basilikum og gressløk dyrket på taket?


Solcellepaneler

Solcellene er med på å gi grønn og miljøvennlig energi til bygget. Et flatt tak egner seg perfekt for etablering av solceller.


Overvannsproblematikk

Grønne sedumtak tar til seg store mengder vann ved nedbør, og er et viktig tiltak for å bekjempe overvannsproblematikk.


Luft og støy

Mange planter har støydempende og luftrensende egenskaper, som igjen er med på å bidra til økt trivsel. Også ser det jo svœrt pent ut!


Om Grønt i Høyden x

Grønt i Høyden er utviklet av eiendomsutvikleren Sequoia Utvikling AS. Sequoia forsøker å jobbe smartere og grønnere for å skape nye og bedre boliger – men også en bedre verden.

Nå lanserer Sequoia Grønt i høyden – et prosjekt for å forgrønne Oslos tak, hvor det er potensiale for å skape tusenvis av kvadratmeter med miljøvennlig parkareale i byen vår.

Vi samarbeider med de dyktigste i bransjen for å sikre at ditt tak blir forvandlet fra en asfaltflekk til en grønn oase.

Ta kontakt for å se om vi kan utvikle ditt tak!

    Har du et tak vi kan utvikle?
    Kontakt oss her

    Vennligst fyll inn navn.