Grønt i Høyden

Grønt i Høyden x

Vi ser på eksisterende areal og bebyggelse for å utnytte den mer effektivt enn i dag. Hvorfor bygge nytt, når man kan gjøre det som eksisterer i dag, bedre?

På toppen av bygninger ligger uante muligheter for å skape små takparker, med grøntarealer og fellesarealer som er til glede for beboerne, og som samtidig tar hånd om mange viktige miljøaspekter.

Klikk her for presentasjon

Fordeler med å utnytte taket x

Byens beste utsikt

Mange bygg i Oslo har fantastisk utsikt fra taket som ikke mange er klar over. Her kan man nyte solen fra morgen til kveld, og få glede av den beste utsikten bygget har å by på.

Fellesområder

Den beste delen av bygget ditt står i dag ubrukt. Hvorfor ikke etablere terrasser og felles sittegrupper, til felles utnyttelse og glede for beboerne?.

Bli takbonde

Taket byr på mange rekreasjonsmuligheter – hva med å plante dine egne urter, og servere persille, basilikum og gressløk dyrket på taket?

Overvannsproblematikk

Grønne sedumtak tar til seg store mengder vann ved nedbør, og er et viktig tiltak for å bekjempe overvannsproblematikk.

Luft og støy

Mange planter har støydempende og luftrensende egenskaper, som igjen er med på å bidra til økt trivsel. Også ser det jo svœrt pent ut!

Solcellepaneler

Solcellene er med på å gi grønn og miljøvennlig energi til bygget. Et flatt tak egner seg perfekt for etablering av solceller.

Om Grønt i Høyden x

Grønt i Høyden er utviklet av eiendomsutvikleren Sequoia Utvikling AS. Sequoia forsøker å jobbe smartere og grønnere for å skape nye og bedre boliger – men også en bedre verden.

Nå lanserer Sequoia Grønt i høyden – et prosjekt for å forgrønne Oslos tak, hvor det er potensiale for å skape tusenvis av kvadratmeter med miljøvennlig parkareale i byen vår.

Vi samarbeider med de dyktigste i bransjen for å sikre at ditt tak blir forvandlet fra en asfaltflekk til en grønn oase.

Ta kontakt for å se om vi kan utvikle ditt tak!

    Har du et tak vi kan utvikle?

    Kontakt oss her

    Vennligst fyll inn navn.